Министър-председателят Бойко Борисов ще проведе съвещание във връзка с мерките за

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще проведе съвещание във връзка с мерките за
Коментари Харесай

Борисов свиква спешна среща заради коронавируса

Министър-председателят Бойко Борисов ще организира заседание по отношение на ограниченията за ограничение и разпространяване на ковид в България.
На срещата ще участват вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Припомняме, че общият брой на заболелите от пневмония, провокирана от новия вид ковид в Китай, доближи 11 791 души, а умрелите станаха 259 души. След като Англия, Русия и Швеция към този момент потвърдиха първите случаи на ковид, болестта към този момент е пламнала във всеки контитент на Земята.
Днес се чака да бъдат евакуирани нашите сънародници, които бяха блокирани в Ухан. Вероятно двама от тях ще дойдат в България. Трима са поискали да изоставен Китай, единият от тях обаче е с двойно поданство и евентуално ще остане в Германия. Веднага след завръщането си в  България, те ще бъдат настанени във Военномедицинска академия (ВМА), където ще останат за наблюдаване в пространства със специфичен достъп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР